In de paddenstoel

De paddenstoel, dat is natuurlijk het huis waarin 'De Kabouters' sinds 2009 gevestigd zijn. Ooit was dit een buurtwinkel, maar na een ingrijpende verbouwing is het de idéale speelplek voor je kabouter.

We beschikken op de gelijkvloerse verdieping over een keuken, toilet, twee slaapkamers en de speelruimte voor maximaal 16 peuters. Vanuit de speelruimte kunnen we rechtstreeks in de tuin.

De babyruimte op de eerste verdieping biedt plaats aan 14 kabouterbaby's.  Daarnaast is er ook een slaapkamer voor de allerkleinsten.

Op de zolderverdieping beschikken we ook over een grote slaapkamer. Vanop elke verdieping kan je in geval van nood zowel via de trap als de extra brandtrap naar beneden.

In de lente, zomer en herfst, van zodra en tot zolang de weersomstandigheden het toelaten, spelen de peuters buiten. Vanaf 16u, wanneer het heetste moment van de dag voorbij is, krijgen ze gezelschap van de baby's. Een groot gamma aan buitenspeelgoed staat hier permanent ter beschikking van de kabouters. In de zomer is er uiteraard ook ruimte voor een peuterzwembad.